divendres, 3 de juny del 2016

Les tres "C"

Hola followers!

Us preguntareu què significa aquest títol. Doncs no patiu més, ara us ho expliquem!

La primera C fa referència al Canal Olímpic! El divendres 27 de maig vam anar-hi i vam fer paddle surf i caiac individual. Per cert, fent el paddle surf vam acabar tots ben mullats! Va ser d’allò més divertit!



La segona C significa Connector. Des de l’assignatura de medi natural estem treballant l’energia i la pràctica l’hem fet muntant un circuit elèctric. Ens ha agradat moltíssim fer el treball de mecànic i electricista a petita escala. A més ha estat molt interessant manejar cables, connectar-los entre sí i, sobretot, veure com la bombeta s’encenia després de tota la feina! A sota podeu veure unes fotos que ens hem fet.


I per últim, la tercera C, que vol dir Complements! A català i castellà estem treballant un munt de complements: el directe, l’indirecte, el circumstancial...


Moltes gràcies per comentar i no oblideu donar-li al like!

5 comentaris:

  1. Carla Pérez:

    El Canal Olímpic va ser increïble ens ho vam passar increïblement fantàstic! A més a més feia una calorasa increïble però amb l'aigua i els banyadors vam estar molt bé.

    Els Connectors ja funcionen i falten un pocs per enllestir però ja casi estem a punt!

    ResponElimina
  2. Quin titol més divertit.
    En el Canal Olímpic va ser súper divertit i també emocionany. Quins conectors més bonics que han quedat.
    Aixó d' analitzar les frases és tota una feina i cada vegada més complicat,perqué cada vegada sabem moltes més parts per analitzar una oració.

    ResponElimina
  3. Família Fiorillo Polo:
    Ens ho vam passar d'allò més bé!
    Tot i que vam acabar ben xops ho vam gaudir molt! Sobre tot a Paddle Surf, havies de saber controlar amb el teu company i saber fer treball conjunt.
    Els conectors també van ser molt divertits! Ens vam fer un embolic amb tants cables, tot i això tothom en té un a casa ja!

    ResponElimina
  4. Sergi G. R. - Tutor de 4t-A (SAFA)12 de juny del 2016, a les 0:36

    Quin gran blog! Excel·lent feina la que esteu fent al llarg de tot el curs informant i comunicant de tot el que aneu fent.
    A l'igual que a la Lola m'ha encantat el títol del post i evidentment tot allò que expliqueu en ell.
    Això ja s'acaba però de ben segur que l'experiència de portar un blog us haurà agradat i al mateix temps us servirà de molt de cara al futur.
    Genial nois i noies i un reconeixement enorme per a la vostra mestra Mireia per la gran tasca que us fa fer.

    ResponElimina