dimarts, 21 de juny del 2016

Últim sospir

Benvolguts per última vegada al blog de 6èA!

Durant les darreres setmanes hem fet jornada intensiva, així que sortíem al mig dia, però no per això ha sigut menys intens.

Pallassos, mags, acròbates... us agraden? Doncs al SafaCirc vam trobar d’això i més. El divendres 10 de juny vam anar a veure l'espectacle protagonitzat per alumnes de l’escola i pel Sergio Marcadia, el responsable d’aquesta activitat. Va ser molt divertit, sorprenent i va estar ple d’emocions!!


El divendres passat vam anar al pavelló de la Mar Bella per passar el dia fent esport! Aquesta jornada esportiva la celebrem cada dos anys i participa tota l’escola! Futbol platja, hoquei i atletisme van ser els esports que vam fer nosaltres. 


Per la tarda vam córrer el Cross Safa, una  cursa en la que corríem amb un acompanyant que podia ser un familiar, un fillol o un company. Els guanyadors de 6è van ser l'Alexis i el Marco, felicitats! Vam acabar tots esgotats!!


Ahir vam jugar les semifinals i la final del Jorkyball, enhorabona als guanyadors!


Avui hem celebrat el final de curs i d’una etapa, ha sigut un matí ple de festa, emocions i algunes sorpreses. Si cliqueu al següent link podreu veure el vídeo de comiat que ens han preparat!



Doncs bé, aquest és l’últim sospir del blog, moltíssimes gràcies a tots per seguir-nos i pel vostre recolzament. La classe Jeff Kinney s’acomiada dels seus seguidors, esperem que hàgiu gaudit amb les nostres aventures!


Una abraçada i molt bon estiu!!!


3 comentaris:

  1. La idea de fer un blog va ser fantàsica compartin sentimens, emoción que hem vict junts.Aquest curs ha sigut súper divertit,emocionant i fantàstic. Amb un blog com el que hem estat creant tenim un gran record de cadascú de nosltres i el mès important del treball que han fet les Mestres.
    El video es fantàstic ,emocionant l' any vinent passarem a saludar-te Mireia. Ens emportem un gran record de tú Mireia.
    Bon estiu a tots/totes.

    ResponElimina
  2. Quin últim dia de classe més emocionant!! Us felicito a tots, classe Jeff Kinney! Heu treballat molt durant el curs i heu fet molt bona feina. Aquest blog us quedarà com a record de totes les vostres aventures a 6è de primària.
    I recordeu... Don't give up, you can do anything!
    Have a nice summer!!

    ResponElimina
  3. Moltes gracies per aquest curs en el que ens he fet gaudir d'allo mes. Ha sigut un curs en el que tot el que heu fet ens haveu fet particeps. Sou uns Jeff Kinney magnifics. Per altre altre banda donar les gracies a tot l'equip de professors i en especial a la Mireia que sempre ha estat tant integrada amb vosaltres i ha sabut transmetre a tots la vitalitat i les ganes d'apendre, gaudir, compartir, escoltar...

    ResponElimina