dissabte, 21 de maig del 2016

Un nou repte

Hola seguidors dels Jeff Kinney!

Durant aquestes dues setmanes hem tingut un pont de quatre dies i el vam aprofitar per carregar-nos d’energia per les setmanes finals que ens esperen.

La setmana passada els petits de 1r i 2n van marxar de convivències i nosaltres els vam ajudar a portar les motxilles fins l’autocar.

A més, aquest dimecres al matí alguns companys van fer els exàmens de Cambridge i mentrestant la resta vam veure una pel·lícula que tractava el valor d’aquest curs: la creativitat. La pel·lícula es deia “On viuen els monstres”, ens va agradar molt!

La setmana vinent tenim bastants exàmens però l’acabarem amb una sortida al Canal Olímpic; a la propera entrada us explicarem com ha anat.

Per últim, l’altre dia a castellà vam llegir uns embarbussaments tot treballant la ll i la y. I ara us deixem el repte de que digueu l’embarbussament que teniu a continuació sense travar-vos i que ens expliqueu si ho heu aconseguit.

Yo lloro si lloras,
si lloras yo lloro,
tu llanto es mi llanto
tu llanto es mi lloro.
Si tu ya no lloras,
tampoco yo lloro.

Nosaltres ho vam fer molt, ho podeu veure en aquests vídeos! A més, ens vam inventar de nous!




Moltes gràcies per llegir el blog i no oblideu comentar! Fins la propera!

2 comentaris:

  1. Carla Pérez:
    Les maletes no pesaven gaire i les vem transportar amb façilitat, v ser un plaer ajudar als nes a carregar les motxilles a l'autocar!
    Good luke als de Cambrige!
    La pel·licula estava bé.Era una mic extranya per l'ho els monstres!
    La setmana que ve examens si us plau doneu-n'hos sort!
    Tenim unes ganes inexplicables d'anar al Canal Olimpic.Quina il·lusió!
    i els embarbussaments...BUF!s'ens feia un nus a la llengua que...però al final ho hem aconseguit!A veure si vosaltres també!Sort!

    ResponElimina
  2. Quins experts en recitar els embarbussaments.La pel·lícula estaba plena de creativitat.Ara ja hem aprés que amb la nostra imaginació es poden fer moltes coses. Espero la próxima entrada per llegir més experiéncies inolvidables.

    ResponElimina