dissabte, 14 de novembre del 2015

Escuradents màgics

Hola a tots i a totes!

Ja tornem a ser aquí i volem explicar-vos el que hem fet durant la setmana!

Per començar, a Social Science vam baixar al pati a fer una activitat per representar la prehistòria i la història. Consistia en el següent: tots nosaltres ens vam distribuir per tot el pati i la nostra mestra i un company ens anaven passant el rotllo de paper. Per representar la prehistòria  vam passar el rotllo per totes les mans fins arribar a les de l’últim company on vam trencar el paper i amb un trosset força curt vam representar la història.

A més, a taller de mates estem fent unes activitats divertidíssimes! Sabeu què és el misteri dels escuradents? Us ho expliquem. A partir d’una forma donada, en aquest cas un partenó, s’han de moure dos escuradents i aconseguir tenir 10 quadrats. A veure si us atreviu amb aquest enigma de raonament lògic i ens comenteu si ho heu aconseguit!

Per acabar la setmana hem pintat les lletres del mural del nom de la classe i hem celebrat l’aniversari del David, moltes felicitats!

També volem fer referència a un company de la classe que està de viatge i el trobem a faltar.

Aquí teniu el repte.

Fins el proper divendres!



2 comentaris:

  1. Família de la Carla Pérez:
    Que entretingut! la resposta és agafes els dos escuradents que formarien el sostre i el col·loques horitzontalment als dos grans quadrats de manera que queden dos quadrat amb quatre quadrat petits a cada quadrat; dos + vuit=deu

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bé!!! Anirem pujant més reptes! Gràcies per participar.

      Elimina