divendres, 20 de novembre del 2015

Activitats creatives

Hola seguidors de 6è A!

Per fi divendres i aquesta setmana ens ho hem passat molt bé!

Voleu saber el que hem fet?

Per començar, el dilluns a valors vam fer dos jocs. El primer era sobre la creativitat: ens vam posar en rotllana i havíem de fer veure que no ens coneixíem, com si fóssim de diferents països, llavors escollíem a un company, ens presentàvem i li dèiem que ocupés el nostre lloc fent alguna cosa original (ballant, saltant, fent la croqueta...). En el segon joc havíem d’escollir dues targetes: una situació i un sentiment respectivament, després ho representàvem davant dels companys. Va ser molt divertit!

A la classe d’anglès estem treballant els oficis i de deures hem fet una redacció sobre la feina dels nostres pares (What’s his/her job?). Hem après vocabulari, pronunciació i hem conegut més coses sobre els pares dels nostres companys.

Ja hem acabat de pintar les lletres del nom de la classe i ens volíem fer una foto per ensenyar-vos-ho però vam necessitar tres dies per fer-nos-la i que no sortíssim ni borrosos ni amb els ulls tancats. 

Aquestes han estat les nostres aventures d'aquesta setmana.


Fins la propera!

3 comentaris:

  1. Família de la Carla Pérez:
    Os veu cansar de tantes fotos? Aquesta setmana ha estat molt bé i per cert el moral ha quedat molt bonic. Esperem que pengeu més coses!

    ResponElimina
  2. familia Karla valderrama
    El mural ha quedat genial!
    i tambe esteu molt guapos a la foto!!

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats pel mural que heu fet, ha quedat molt xulo!!!.
    També felicitar-vos perque la reunió de families va anar molt be ja que aquest any heu fet un gran canvi i sou una clase amb moltes ganes d´aprendre i fer coses, se us veu molt motivats. Seguiu en aquesta línea i de ben segur que arrivareu molt lluny!!!!.

    ResponElimina