dissabte, 23 d’abril del 2016

7mana cultural del revès!

Hola seguidors dels Jeff Kinneys!

Aquesta setmana ha estat del revés! El dimarts vam baixar al gimnàs i allà ens vam trobar amb l’Edi, un noi que ens va venir a fer un taller d’improvització musical en el que vam treballar diferents sons i ens vam inventar dues cançons. Va ser molt divertit!

El dimecres, com ja sabeu, vam fer l’obra de teatre Tot capgirat davant dels pares. Per si algú s’ho va perdre us fem cinc cèntims: la història tracta d’una àvia que està avorrida perquè se l’ha espatllat la televisió. Arrel d’això demana companyia i comencen a arribar diferents personatges de contes clàssics com les caputxetes, la Bella dorment, en Polzet...

El divendres vam celebrar Sant Jordi. Vam baixar al pati per vendre i comprar llibres, roses i manualitats de Sant Jordi. A més es van repartir els premis dels XIX Jocs Florals; a sisè la guanyadora de poesia ha sigut l’Anna Zhang i de narració la Isabel. Felicitats!

Per últim, però no per això menys important, aquestes setmanes estem preparant les proves de Competències Bàsiques de català, castellà, anglès i mates! Ja s’acosta la data...quins nervis!


Fins la propera, no oblideu comentar i donar like!






2 comentaris:

  1. Helena Vallés:
    Quina setmana cultural més divertida. L'obra de teatre ens va quedar gebial i ens ho vam passar molt bé a l'entrega dels XIX jocs florals!

    ResponElimina
  2. Carla Pérez:
    Moltes felicitats a l'Anna i a l'Isabel!L'obra de teatre va quedar molt bé i divertida!Desde l'escenari s'escoltaven alguns familiars riure!I amb l'Edi ,com es pot observar a les fotos, ho vem passar d'allò més bé!

    ResponElimina