divendres, 18 de març del 2016

Planetari, Austràlia, collita d'adjectius...

Hola seguidors de 6è A!

Fa dues setmanes que no escrivim! La setmana passada va ser molt seriosa i no va ser fins divendres a la tarda que vam fer la “Collita d’adjectius”. La collita consisteix en dir coses boniques dels companys sense repetir-les.

Aquest dilluns van instal·lar un planetari al pati. Sabeu què és? Doncs un planetari és un lloc fosc on es projecta l’univers. Nosaltres no vam anar fins el dimarts a l’hora d’anglès, i ens ho vam passar genial!

El dijous vam començar un nou projecte a anglès sobre Austràlia;  ja tenim els grups i després de Setmana Santa farem les exposicions. Per la tarda, els nostres fillols ens van convidar a menjar-nos uns caterpillars de raïm i maduixa. Estaven deliciosos!

Avui ja tenim penjada la collita d’adjectius amb els adjectius positius que millor ens identifiquen a cadascun. A més la classe està molt bonica!

Per acabar, les nostres mestres ens tenien una sorpresa preparada per l’última hora! Però, per ara no us la direm, us quedareu amb la intriga uns dies, com ho hem estat nosaltres durant una hora!


Fins la pròxima i bona Setmana Santa!!




1 comentari:

  1. Quantes coses divertides!!!! i quina intriga perque ens doneu la sorpresa.
    A veure si un altre any els pares podem gaudir d'aquest planetari tambe

    ResponElimina